Grain_no_text_1

Økologiske råvarer

cattle-icon
egg-icon

Økologisk Autorisation

Pecus International A/S er autoriseret af Ministeriet for Miljø og Fødevarer i Danmark, Landbrugsstyrelsen, til at importere økologiske råvarer fra lande uden for EU. Vi er autoriseret til at importere og sælge økologiske råvarer såsom hvede, havre, rug, byg, boghvede, raps, hør, lupin, enkorn og ærter. Vores autorisation har nummer 1105863 og kan ses ved at klikke på beviset.

Pecus International er også registeret ved Ministeriet for Miljø- og Fødevarer med tilladelse til at importere økologiske råvarer til foderstof- og fødevareindustrien inden for EU.

Økologisk korn, frø og proteinafgrøder

Pecus International udvikler aktivt import af økologiske råvarer til europæiske lande. Vi tilbyder økologisk korn, frø og proteinafgrøder certificeret i henhold til de europæiske regler for økologiske råvarer (EU 834/2007, 889/2008) og samarbejder med producenter fra hele verden.

Vi samarbejder udelukkende med leverandører, som er underlagt kontrolorganer, der er godkendt af Europa-Kommissionen til at kontrollere producenter af økologiske råvarer. Kontrolorganerne undersøger og godkender producenterne og afgrøderne omhyggeligt - herunder hele processen fra forberedelse af marken til såning, høst, opbevaring samt læsning og bekræfter, at normerne for økologisk produktion er i overensstemmelse med de europæiske økologiregler.

Vi tilbyder følgende økologiske råvarer til foder såvel som konsum:

- Hvede
- Rug
- Havre
- Byg
- Boghvede
- Raps
- Hør
- Lupin
- Enkorn
- Ærter

For mere information kontakt os venligst på 75 50 45 00.

Autorisationsbevis

breads
Hvedemark
barley-field-sunrise
Hvedemark_himmel